Amerikai elnökfeleségek kedvenc órái

0

Régebben elsősorban a prezentálás volt a mindenkori amerikai First Lady feladata, ám ez az utóbbi évtizedekben megváltozott, legalábbis a demokrata elnökök esetében. Hillary Clinton és Michelle Obama mindketten komoly munkát végeztek és alighanem ez várható Jill Biden esetében is. A prezentáció is fontos persze, márpedig egy szép óra öltöztet. Lássuk, milyen órákat viselnek az elmúlt évtizedek elnökfeleségei.

Jill Biden

Ugyan hivatalosan még nem First Lady, de ez már jóformán csak órák kérdése, úgyhogy kezdjük Joe Biden feleségével. Jill Biden sok korábbi elnökfeleséghez hasonlóan a Cartier rajongója.

Az elmúlt hónapokban gyakran láthattuk egy arany Panthère de Cartierrel a csuklóján, ami ugyanolyan jól néz ki farmerrel és pólóval, mint estélyivel. A professzornak van egy Cartier Tank órája is, de jól láthatóan a Panthère a kedvence, azt viselte a tavalyi kampányfellépéseken is.

Melania Trump

Melania Trump nem csak modell volt, de saját üzleti birodalma is van (pontosabban volt, amikor First Lady lett), melyet elsősorban a saját nevével fémjelzett órákkal és ékszerekkel alapozott meg.

Amikor azonban saját használatról van szó, akkor (férjéhez hasonlóan) a svájci Vacheron Constantin rajongója. Kedvence, a Kalla Duchesse gyémántokkal van kirakva. Amikor kicsit sportosabban is lehet öltözni, akkor sokszor egy Jaeger-LeCoultre Reverso látható a kezén.

Michelle Obama

Michelle Obama választása egy Cartier Tank Française, amivel már First Lady-ként gyakorlatilag beutazta a világot. Nem meglepetés, hogy ez a kedvence, a dizájn klasszikus, a rozsdamentes acél test pedig sokat kibír és könnyen tisztítható.

Michelle Obama első hivatalos fehér házi fotója (Fotó: Fehér Ház)

Hillary Clinton

A volt First Lady, majd külügyminiszter és demokrata elnökjelölt óraválasztása tükrözte ambícióit, hiszen a Rolex és az Ovális Iroda közös történelme messzire nyúlik vissza.

Az óragyártó Day-Date modelljét gyorsan elnevezték „elnöki órának”, amikor először feltűnt Lyndon B. Johnson csuklóján. Hillary Clinton kedvence persze nem ez, hanem egy arany Lady-Datejust. Bill Clinton párjának emellett persze vannak más órái is, például egy fehér kerámia Chanel J12.

Híres órák híres viselői

(Nyitókép: instagram.com/drbiden)

Share.

About Author

Leave A Reply