Amerikában kezdene új életet Kállay-Saunders András

0

A New Yorkban született, de Magyarországon befutott énekes amerikai karriert tervez, és tervei szerint a lehető leghamarabb el is költözne ennek érdekében az Egyesült Államokba.

A 2010-es Megasztárban feltűnt (4. lett) énekes az Egyesült Államokban született, édesapja, Fernando Saunders is ismert amerikai zenész, azt tervezi, hogy amint teheti, a tengerentúlra költözik.

(Édesapjáról csak annyit, hogy olyan legendákkal lépett már fel, mint Joan Baez, Slash, Steve Winwood, Jimmy Page, John McLaughlin, Luciano Pavarotti, Eric Clapton, Jeff Beck, Ron Wood, és Charlie Watts. Hosszú évekig dolgozott Lou Reed oldalán is.)

Te is szívesen mennél külföldre? Válogass közel 1000 álláslehetőség közül itt!

Kállay-Saunders András azonban saját erőből szeretne boldogulni, és ezért mindent meg is tesz: „Minden eddiginél keményebben ráálltam arra, hogy befussak Amerikában. Voltam is kint Los Angelesben, tárgyaltam két kiadóval a világ legnagyobbjai közül, de egyelőre nem akarom elmondani, melyikkel”.

Az énekes a Blikknek azt is elmondta, tisztában van vele, hogy ha komolyan el akar érni valamit, akkor át kell költöznie a tengerentúlra.

„Nemsokára megint ki kell utaznom, de most New Yorkba, folyamatosan tárgyalok, és ha azt mondják, legyek kint huzamosabb ideig, akkor megyek. Ha Alaszkába kell utaznom, oda is elmegyek” – fogalmazott.

Ausztriába, Németországba, Svájcba, Hollandiába – külföldre mennél dolgozni? Válogass itt állást!

(Fotó: facebook.com/KallaySaunders)

Share.

About Author

Leave A Reply