Amerika legdrágább háza

0

Húsz hálószoba, egy nightclub, 4 medence, 45 személyes mozi – mindez 500 millió dollárért Amerikai legdrágább otthonában. Ja, és ha ez nem lenne elég, a szomszédok sem akárkik: Jennifer Aniston és Elon Musk.

Egy hét évig épült, 9300 négyzetméteres (!!!) ház Bel-Airban, tele minden elképzelhető luxussal és rengeteg általunk még csak el sem képzelhetővel, csekély félmilliárd dollárért – na, ez az Egyesült Államok legdrágább otthona.

A The One névre hallgató ingatlan fejlesztője a volt filmproducer Nile Niami, aki a pénzre fittyet hányva igazán szabadjára engedte a képzeletét. Így aztán van itt minden a VIP-szobával ellátott nightclubtól kezdve a 45 fős IMAX-mozin át a 30 autót befogadó teremgarázsig sok minden.

A 20 hálószoba egy dolog, a tulajdonos lakosztálya önmagában 500 négyzetméteres – még egyszer, ez egy hálólakosztály, nem egy orbitális méretű ház.

Az ingatlanszakértők ezzel együtt túlzásnak érzik a kért árat, ugyanakkor Nile Niami leszögezte: alku nincs, az ingatlan ennyibe kerül.

„Amikor olyan ritkaság van a birtokodban, mint a Mona Lisa, akkor annyit kérsz érte, amennyit akarsz” – fogalmazott a befektető, akinek ebben persze részben igaza van, másrészt viszont van egy apró probléma.

Ekkora összegnél már a vevők köre annyira szűk, olyan kevesen tudnak 500 millió dollárt kifizetni egy házért, hogy az alighanem jelentősen rontja az eladó tárgyalási pozícióit.

Mindenesetre a szomszédság legalább nem rossz, hiszen Jennifer Aniston és Elon Musk lakik a közelben.

Ilyen házat vesz egy orosz oligarcha

Share.

About Author

Leave A Reply