Álomotthon a parton – itt élt Frank Sinatra

0

Eladó Frank Sinatra egykori malibui háza, a sokat látott villát 12,9 millió dollárért kínálják. A tengerparti ingatlant a híres énekes és negyedik felesége, Barbara az 1990-es években vásárolta 3 millió dollárért.

A legendás énekes és felesége akkor szeretett bele a Broad Beach-i környezetbe, amikor barátaiknál, Steve Lawrence-nál és Eydie Gorménál jártak vendégségben. Az akkor a telken lévő házat lerombolták, és egy teljesen újat építtettek fel.

Barbara önéletrajzi könyve szerint a malibui ház udvarán tartottak egy nagy fogadást, miután megújították házassági fogadalmukat 1996-ban. A barátok és a család a homokdűnéken állt. A villában gyakran megfordult Frank Sinatra barátai közül Dick Van Dyke és Gregory Peck is.

Egy anekdota szerint a Sinatra-családnak volt egy papagája is, ami egyszer megharapta az egyik vendéget, aki erre azzal fenyegetőzött, hogy megfőzi a madarat.

Barbara Sinatra felidézett egy pókerjátszmát is, ami nem nagy tétért zajlott, de így is nagy volt a versengés, és mivel az asztalnál sok színész is ült, a pókerarcuk jó volt, nehezen lehetett belőle olvasni.

Az 540 négyzetméteres házban hét hálószoba és kilenc fürdő található. Szinte minden helyiség tágas, és ezt az érzetet csak erősítik a hatalmas ablakok.

A fő lakosztály igazán fényűző, saját terasszal és két fürdővel, valamint saját gőzkabinnal és fodrászszalonnal. Hiába van néhány lépés távolságra a tengerpart, a házhoz saját medence is tartozik, és az emeletre lift visz fel.

Nyár óta havi 110 ezer dollárért kiadták a malibui házat, ám az örökösök most úgy döntöttek, hogy végleg megválnak tőle. Frank Sinatra 20 éve, utolsó felesége pedig tavaly hunyt el.

A környéken Goldie Hawnnak, Dustin Hoffmannak és Steven Spielbergnek is van háza.

Nézz be Rihanna luxusházába

(Fotó: Mike Helfrich)

Share.

About Author

Leave A Reply