Álombirtokot árul Martin Lawrence

0

A közel 120 hektáros birtok a történelmi Purcellville közelében található.  A színész-komikus Martin Lawrence 8,5 millió dollárért árulja. Ami azért is különösen érdekes, mert ha sikerrel jár, akkor hatalmasat kaszál rajta.

A Bad Boys-filmek Marcus Burnett felügyelője (és még számtalan többé-kevésbé sikeres vígjáték főszereplője) csekély 7,25 millió dolláros profitot szeretne ugyanis elérni az ingatlanon, amit 2005-ben 1,25 millióért vásárolt.

A ház a maga 2230 négyzetméterével akkora, mint egy kisebb repülőtér, és inkább néz ki megakastélynak, mint csendes otthonnak. Az öt háló- és hét fürdőszobás monstrum Washingtontól egyórányi autóútra fekszik.

A bejárati galéria dupla magasságú, az ívelt pult körül szórakoztató és lakóterek kapcsolódnak össze a nyílt térben. Néhány szobában monumentális kőkandallók vannak, a családi szobában konyha rész, konyhasziget és étkező található. A boltíves térbe hat ablakon ömlik be a fény.

Mind a négy vendégszoba fürdőszobás. A fő lakosztálynak saját lépcsőháza van, tartozik hozzá egy nappali konyhasarokkal, egy hálószoba, kétszárnyú öltözőszoba, és egy kétrészre osztott fürdőszoba is.

A hatalmas szabadidős szárny központi társalgóval, edzőteremmel, fürdőszobával, 12 férőhelyes mozival, fedett medencével és fürdővel, fedett kosárlabdapályával és kétsávos tekepályával várja vendégeit.

A többszárnyú megakastély egy füves emelkedőt foglal el két kis tó között és az ingatlan még számtalan egyéb lehetőséget is tartogat jövendő tulajdonosának.

(Fotó: peterpejacsevich.com)

Nem akármilyen lakást vett Heidi Klum

Share.

About Author

Leave A Reply