Álmod Németország?

0

Ha igen, akkor ma bőven válogathatsz, hiszen tele vagyunk ajánlatokkal (igaz, lesz egy kakukktojás is). Nem is húzzuk tovább az időt, lássuk! (A konkrét ajánlatokhoz a kiemelt nevekre kattintva juthatsz el.)

Fűtéscső szerelő, gázszerelő (Németország)

A feladat fűtéscsövek hegesztése, gázhegesztés. Elvárás a kommunikációs szintű német nyelvtudás, a tapasztalat előnyt jelent. A fizetés nettó 1600-2200 euró / hó (adóbesorolástól függően).

Karbantartó, CNC megmunkálás (Németország)

A feladat CNC megmunkáló gépek és célgépek megelőző karbantartása (3-4-5 tengelyes megmunkáló központok; CNC köszörűk és szikraforgácsoló gépek), javítási, felújítási feladatok elvégzése, ad hoc gépmeghibásodások elhárítása, tervezett, időszakos karbantartások elvégzése. Amit vállalni kell, az 12 – 18 hónap németországi betanulás.

Gipszkartonos (Németország)

Németországba keresnek gipszkartonos szakembereket. Elvárás az önálló, pontos munkavégzés, tervrajz olvasás, a gyakorlatban szerzett tapasztalat. A teljesítmény arányos kereseti lehetőség átlag nettó 1.600 EUR havonta.

Szobalány dunai hajón

Hajós cégnek keresnek a 2017-es szezonra németül beszélő szobalányt. A feladat kabinok tisztán- és rendben tartása, vendégek igényeinek kiszolgálása. Elvárás a német, előny az angol nyelvtudás. A fizetés nettó 900 euró / hó.

Teherautó szerelő (Németország)

A feladat teherautók, buszok és személygépkocsik javítása, karbantartása, szervizelése, számítógépes diagnosztika, motorrevízió, fékek, ABS, kormánymű, stb. cseréje, javítása.

A fizetés nettó 1600-2100 euró / hó (adóbesorolástól függően), a szállás a munkaadó által szervezett (350-500 euró / hó).

Asztalos (Ausztria)

Osztrák cég keres németül legalább alapfokon beszélő asztalost, akinek feladata nyílászáró gyártása, faanyagok előkészítése, faipari gépek kezelése. A havi nettó fizetési keret: 1 800 EUR.

Ha más ország vagy más munka érdekelne, a képre kattintva közel 1000 ajánlat között válogathatsz.

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(fotó: flickr.com/Andrew Ratto)

Share.

About Author

Leave A Reply