A világ legdrágább parfümje

0

Rendben, igen, tudjuk, de mit csináljunk, ha a Morreale Paris tényleg megalkotta a világ legdrágább parfümjét, ami ráadásul olyan, mintha valami különleges műalkotás is lenne?

A francia luxusmárka Le Monde sur Mesure néven dobott piacra új, különleges parfümöt, ami több is egyszerű illatszernél, olyan, mint egy Monet-, vagy Picasso-kép, vagy egy Fabergé-tojás.

A parfümöt a királyi családok inspirálták, a nemesi hagyományok előtt tiszteleg, és valójában a modern kor királyainak – legyen szó Harry hercegről, Meghan Markle-ről, Elon Muskról vagy egy lottónyertesről – is készült, hiszen egy üveg másfélmillió dollárba kerül.

A 18 karátos arannyal és gyémántokkal kirakott üvegcse igazán elegáns darab. Kézzel készült mindegyik, egy éven át. Az üvegek egyedi sorszámmal ellátottak, és aki megrendeli egy arany karkötőt is kap mellé.

Egyelőre 5,7 és 10 literes kiszerelések készülnek a hírességeknek, de hamarosan kereskedelmi forgalomba is kerül, annak ára 300 dollár lesz – így hát mindenki megvásárolhatja magának a királyi illatot.

Az első üveget a szaúdi királyi család egyik tagja rendelte meg, a másodikat pedig egy exkluzív eseményen mutatják be Los Angelesben, hogy a hírességek az orruk alapján is dönthessenek.

„Ez nem olyasmi, amit mindennap látni. Amikor megérzed az illatot vagy meglátod az üvegcsét, az betölti a teljes teret. Vizuálisan olyan, mint egy arany szobor, vagy egy Fabergé-tojás, csak nagyobb. Egy olyan tárgy, amit csak múzeumban látni” – dicsérte a portékát Maxime Rancon, a márka kreatív igazgatója.

Milyenek lesznek a luxusautók 2050-ben?

(Fotó: Morreale Paris)

Share.

About Author

Leave A Reply