A trehány svájciak

0

A svájciakról mindenkinek él egy kép a fejében, ezen a derék ország derék polgárai elképesztően precízek, mindenre odafigyelnek, és általában eléggé unalmasak. Az unalmasságot nem tudom megítélni, de SvájciS(CH)apka posztjából az mindenesetre kiderült, hogy a precizitással azért akadnak problémák.

„Az iskolának van egy uszodája (!) is. Ott is volt még némi feladat. A helyiséget épp takarították, amikor a takarítónő kinyitotta az ablakot…

Ami ennél érdekesebb, hogy szóltak a Hausmeister-nek (nálunk gondnok), aki szemrebbenés nélkül visszarakta az ablakot a helyére, és ennyiben maradt a probléma megoldása.

Itt csak halkan, csendben megkérdezem, ha egy kisiskolás nyitja ki az ablakot, aki valószínűleg sem lélekjelenléttel, sem erővel nem rendelkezik az ablak megtartásához, akkor mi lesz?”

Ha elolvassátok a teljes posztot, abból még két dolog mindenképpen kiderül: az egyik, hogy mi volt a baja az ablaknak, a másik, hogy miként oldják meg Svájcban azt a helyzetet, amikor egy postaláda helyett kettő kellene, de nincs hely…

Share.

About Author

Leave A Reply