A szörnnyé luxusított autó esete

0

Többször hallottuk már, hogy a modern amerikai izomautókban kevés az utasoknak a hely, más kérdés, hogy nem is feltétlenül azért gyártják őket. Na mindegy, most valaki megunta ezt és létrehozott egy igazi szörnyet.

A képeken látható autó 2013-ban Dodge Challenger SXT-ként született és hát ez lett belőle. Az átalakítást 2015-ben hajtották végre Floridában, most pedig az eBayen árulják (ha valakinek éppen erre szottyanna kedve).

A Dodge Challenger egyébként önmagában sem kis autó, azonban átalakítója hozzáadott még 3,5 métert, amivel ez a változat 70 százalékkal hosszabb lett, mint az eredeti.

A beszállást három (hogy az egyik oldalon miért csak egy van, az jó kérdés) extra ajtóval oldották meg, odabent fekete struccbőr ülések, hatalmas TV, és bár is van.

A hirdetés szerint a tulajdonos 175 ezer dollárt költött az átalakításra (amikor ennyiért már normális autót is vehetett volna…), ennek nagy része kidobott pénz volt.

A Dodge 128 ezer km-t futott, ami nem olyan vészesen sok. A tulajdonos 32 500 dollárt (kicsit kevesebb, mint 10 millió forintot kér érte), ami elsőre nem sok, de van egy gyanúnk, hogy a fenntartási költségek jelentősen árnyalják a képet.

Hihetetlenül ritka Bugattit árvereznek el

(Fotó: eBay)

Share.

About Author

Leave A Reply