A netes vásárlás új dimenziója

0

Ha online vásárolunk ruhát, képzelőerőre van szükségünk ahhoz, hogy lássuk magunkon, és kiderüljön, hogy jól állna-e. A modellekről készült képek és videók segíthetnek, ám ezt most új szintre emelte az Asos.

Az egyik legnagyobb brit online áruház a kiterjesztett valóság segítségével mutatja be termékeit. A Virtuális kifutóban száz új ruhadarabot lehet majd alaposabban szemügyre venni.

Mindössze annyit kell tenni, hogy az okostelefon kameráját egy lapos felületre irányítjuk, megnyomjuk az AR gombot a termék oldalán, és látható válik egy modell a kijelzőn, ahogy előttünk fel és alá sétál, bemutatva a ruhát.

A technológiát a londoni cég, a HoloMe fejlesztette ki, és a cél az volt, hogy egy jóval közvetlenebb és bensőségesebb vásárlási élményt nyújtsanak.

Janosch Amstutz, a HoloMe vezérigazgatója azt mondta, izgatottan várják, hogy a technológiát hogyan lehet használni a vásárlókkal való kommunikáció új eszközeként.

Az Asos több újítást is bevezetett a közelmúltban. A Google Assistant segítségével hang alapján is lehet már rendelni, emellett bemutatták a mesterséges intelligencia irányította Fit Assistant, amely segít a vásárlóknak megtalálni a megfelelő méretet.

Más kiterjesztett valósággal kapcsolatos fejlesztéseken is dolgoznak, például a vásárlók megnézhetnék, hogyan állnak a ruhák különböző méretű modelleken, így jobban megtalálhatják a megfelelőt.

Furcsa szokás terjed a stewardessek körében

Share.

About Author

Leave A Reply