A német a lényeg

0

Mármint azon álláslehetőségek esetében, melyeket mára gyűjtöttünk össze nektek Németországban, Svájcban és Európa más területein. (Ha valamelyik megtetszik, akkor nincs más dolgod, mint erőset kattintani a vastag linkre.)

Hamburger- és steakszakács (Németország)

Winterbergbe keresnek németül beszélő hamburger- és steakszakácsot. A feladat meglepő módon hamburgerek, steakek készítése, a grillezésben jártasság előnyt jelent.

Elvárás az erős német nyelvtudás, minimum 2 év munkatapasztalat szakácsként, a szakirányú végzettség előny. Amit nyújtanak, az német munkaszerződés április végéig, biztosított és ingyenes szállás. A fizetés bruttó 14 euro órabér + pótlékok.

Gépkocsivezető

Nemzetközi viszonylatra keresnek gépkocsivezetőt. Elvárás a C-, E-kategórias jogosítvány, GKI igazolvány, digitális sofőrkártya, PÁV II/III. Előnyt jelent valamely idegen nyelv ismerete.

Recruiting manager (Németország)

Németországi céghez keresnek személyzetist, akinek feladata a vállalat HR-működésének megszervezése, a célcsoport részletes megismerése.

Elvárás az egyetemi végzettség, valamint a technikai terület iránti érdeklődés, az erős német és angol nyelvtudás, a rugalmasság, kezdeményezőkészség, és a jó szervezői képességek.

A marketing, rendezvényszervezés terén meglévő tapasztalat előnyt jelent. A munkával havi egy-két alkalommal utazni is kell.

Sofőr / Kamionsofőr (Németország)

Kamionsofőrt keresnek 3 hónap utáni garantált direktátvétellel. Különböző térségekben nyújtanak munkát (Bajorország, Sachsen, Sachsen-Anhalt, Thüringen, Baden-Württemberg), és különböző gépjárműtípusokra (ponyvás, dobozos, nyerges, tandem, hűtős, billencs, stb.).

A direktfoglalkoztatás során a havi nettó bér az előre megbeszéltek szerint alakul (1-es adóosztályra számítva 2100 euró nettóról indul), a belföldi távolsági fuvarozásban alkalmazott szabályos munkaidő betartása, a direktátvétel után „hetezős” (3 /1) rendszer kialakítása, igény szerint. A fizetés havi 2100-2300 euró nettó.

Sprinkler szerelő (Svájc)

Zürichbe keresnek sprinkler szerelőt, akinek feladata építkezéseken sprinkler szerelés, rendszer kiépítés, munkavégzés tervrajz alapján, mennyezet védelem.

Elvárás a kommunikációs szintű német nyelvtudás, a szakirányú végzettség, a tapasztalat, tervrajzok olvasása, saját autó (bejáráshoz).

Amit nyújtanak, az hosszútávú munkalehetőség, svájci munkaszerződés (bejelentés, biztosítás). A fizetés kb. 32 eurónyi óradíj, a szállást a munkaadó cég szervezi.

Ápoló (Németország)

Ápolót, szakápolót, segédápolót keresnek Németország több városába (Frankfurt, Wiesbaden, Taunus, Darmstadt, Fulda, Dieburg). A feladat ambuláns gondozás, idősgondozás, pszichés-szociális gondozás, gondozás rendelőben, kötéscsere, vérvétel, gyógyszerek adagolása.

Elvárás segédápolói munkakörbe A2, ápolói munkakörbe B2 nyelvi szint. A segédápolók munkavégzésük mellett kinti nyelvoktatáson vehetnek részt, majd a nyelvvizsga és „Annerkennung” megszerzését követően van lehetőségük ápolóként dolgozni, lezárt ápolói tanulmányok, főiskolai vagy 2004 után elvégzett OKJ 54, 55 „ápoló” végzettség. A szakmai tapasztalat előny, jogosítvány (“B” kategória) és saját autó előnyt jelent.

Amit kínálnak, az határozatlan idejű munkaszerződés közvetlenül a német munkaadóval, szociális és betegbiztosítás, élelem és útiköltség, a végzettség elismertetése, és az ezzel járó költségek átvállalása, az első három hónapban ingyen szállás.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

Share.

About Author

Leave A Reply