A nagy szívás, ha leáll az ország

0

Írországban március 17-én lesz a sziget nemzeti ünnepe, az egyik védőszent, Szent Patrik napja. Alighanem régen volt olyan sajátos ünnep, mint amilyen idén lesz – írta az ott élő Liping.

„Patrik napon több nagy parádé is lett volna, a legkiemelkedőbb – nem meglepő módon – Dublinban, de egy arányosan kisebb még nekünk is jutott volna Castlebarban.

Most azonban a koronás fertőzések miatt elmarad mindkét buli – feltehetően még több is, de azokról nem olvastam.

Merthogy itt is van vírus (…), nyugat-európai viszonylatban nem rossz arány, de némiképp előnyösebb a helyzetünk, itt nem igazán van tranzitforgalom és az ír belhatártól eltekintve elég limitáltak és jól ellenőrizhetők a belépési pontok – szigetként ez jár.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

Ami szintén egész megnyugtató, hogy az alacsony esetszám ellenére már több mint ezer tesztet végeztek, s karanténban is vannak szép számmal, a magyar teszetoszáskodásnál jobban állnak. Bár én a helyükben még időben lezártam volna a szigetet. Na, mindegy.

Egy hatalmas adag szerencsével talán elkerüljük a nagy járványt, de ha mégsem, magunk miatt nem kell aggódni, 40 alatt vagyunk mindketten, nem kifejezetten a veszélyeztetett korcsoport, s már egy bő hónapja szedek multivitamint is, hogy a relatíve alacsony kalóriabevitelem mellett se veszítsek az immunitásomból.

Az igazán nagy szívás nem is ilyen téren várna ránk, hanem hogy esetleg leáll az ország és férjem munkahelye is. Szerencsére ezzel kapcsolatban sem kell tartani a helyzettől, mert a jelek szerint ilyen esetben is jár a normális munkabér, ami kifejezetten megnyugtató.”

A teljes posztot itt találjátok.

Lerabolt angliai boltok

Share.

About Author

Leave A Reply