A magánrepülőnek kinéző lakóautó

0

Ez az a lakóautó, amibe beülnénk és elkezdenénk bebarangolni vele Európát. Vagy éppenséggel Amerikát, ha már az egyik legendás amerikai lakóautó-gyár a poszt témája.

Az Airstream egyike a világ legnagyobb lakóautó-gyártóinak. Legismertebb típusa talán a Silver Bullett, amit könnyű felismerni a színéről és golyóra hasonlító formájáról (nem véletlen a neve, ugye…).

A cég azonban nem csak Ezüstgolyókat gyárt, hanem az Interstate névre hallgató lakóotthonokat is, melyek a Mercedes-Benz Class B alapjaira épülnek.

Nos, ebből készült most egy új, korlátozott példányszámú darab, az Interstate EXT Slate Edition, amit ráadásul kétféle (Grand Tour és Lounge) változatban lehet megvásárolni.

A cég elnök-vezérigazgatója szerint a cél az volt, hogy a létező legmagasabb színvonalú luxust és kényelmet biztosítsák azoknak is, akik elhagyatottabb helyeken túráznának a lakóautóval.

Az Airstream szerint az Interstate 50 területen kínálja a ma elérhető legjobb minőséget, ilyen például a személyautókhoz hasonló biztonság, a kormányozhatóság vagy a teljesítmény.

A Slate Edition belsejében is törekedtek a legjobb minőségű anyagok használatára. A lakóautóból összesen 75 példány készül, az ára egyelőre még nagy kérdés, de nem gondolnánk, hogy nagyon olcsó lesz.

Luxuskemping retró módra

(Fotó: airstream.com)

Share.

About Author

Leave A Reply