A luxuslakás, ahol James Bond is élhetne

0

Bárki megveheti James Bond képzeletbeli otthonát 6,85 millió fontért. A londoni ingatlan abban az utcában van, ahová a szerző, Ian Fleming álmodta meg legendássá vált hősét.

A Royal Avenue-n él a 007-es ügynök, legalábbis a kémtörténeteket megíró Ian Fleming könyvei szerint. Most ebben az utcában árulnak egy öt hálószobás házat, ami sokkal inkább egy családi otthon, mint egy titkosügynöki lak, hiszen nincsenek titkos ajtók.

Ehelyett tágas szobák, modern konyha, dolgozószoba és egy helyes, hangulatos terasz várják az új lakókat. A felújított házban egyszerre van jelen az elegancia és az izgalmas, innovatív dizájn.

A 280 négyzetméteres épület London elit városrészében, Chelsea-ben található, az ablakokból hosszan rálátni a Royal Avenue-ra. Az elrendezése remek a hirdetés szerint, minden adott a kényelmes családi élethez.

A Royal Avenue a James Bond-történetekben is megjelenik, de azt talán kevesen tudják, hogy Sir Christopher Wren tervezte III. Vilmos megbízásából az 1690-es években, hogy összekapcsolja a Royal Hospitalt és a Kensington Palace-t.

Az épület közelében található a Burton Court teniszközpont, amit a ház új tulajdonosa külön díj fejében használhat.

Bond-dalok, amik sosem voltak

(Fotó: mediadrumimages/Strutt and Parker)

Share.

About Author

Leave A Reply