A londoni ingatlanválság újabb bizonyítéka

0

A brit főváros ingatlanárai legendásan magasak, ám azért az ember még mindig meg tud lepődni azon, milyen abszurd árakat tudnak elkérni egy-egy lakásért vagy házért. És nem csak a gazdag negyedekben.

Shepherd’s Bush nem rossz környék, de azért elitnek semmiképpen sem neveznénk. A nyugat-londoni városrész éppenséggel nem kicsi (azaz vannak jobb és rosszabb részei), de az, hogy a posztban bemutatott ház 1 millió fontba kerül, az még a jó részein is brutális.

Az ingatlan egyébként két üzlethelyiség között található a Goldhawk Roadon és már a homlokzatról látszik, hogy egykoron maga is üzlet volt. A különlegessége persze nem ez, hanem az, hogy mindösszesen 165 centi széles (nem az ajtó, a ház), ami egy szabvány méretű franciaágy mérete.

Ami azt illeti, odabent azért sokkal jobb a helyzet, mint azt a külső alapján gondolná az ember. Az ötszintes épületet ugyanis szépen felújították, kifejezetten modern megoldásokkal teli.

Az alagsorban van az étkező, és egy nagyon ötletes megoldással, sok üveggel a hátsó minikertbe is innen juthatunk ki. A földszinten van egy kis nappali és egy hálószoba, míg az első emeleten egy dolgozó és a tetőterasz.

A második emeletet egy gardróbszoba és a zuhanyzó foglalja el, míg a harmadikon még egy hálót találunk, ahová egy csapóajtón lehet feljutni.

Szóval a kivitelezés ötletes, a belső modern és dizájnos, ráadásul a háznak némi történelme is van, hiszen az 1990-es években itt élt Juergen Teller divatfotós.

A londoni közlekedés gyötrelmei

Share.

About Author

Leave A Reply