A legviccesebb háttérképek videóchathez

0

A kényszerű otthoni munkavégzés egyik velejárója, hogy időről időre valamelyik alkalmazáson meg kell jelennünk a kollégáink előtte. Ilyenkor persze nagyon nem mindegy, hogyan nézünk – és persze az sem, mi van mögöttünk…

Gyors és egyáltalán nem reprezentatív (értsd: haveri körben végzett) kutatásunk eredményeként azt állapítottuk meg, hogy kétféle embertípus van: aki egyáltalán nem bánja, ha mások látják, mi van mögötte, hogyan néz ki a lakása, míg a másik csoportba természetesen azok tartoznak, akik valamilyen semleges vagy vicces hátteret jobban szeretnének.

A különböző konferenciabeszélgetésekre több lehetőség is van, lehet valamelyik chatoldalon videózni, ott a rendkívül népszerű Skype, a Google Hangout vagy az elmúlt hetek (és a járvány) egyik legnagyobb nyertese, a Zoom.

Szóval ilyenkor az ember azért kénytelen kinézni valahogy, kiválasztani a lakás stratégiailag leginkább elfogadható pontját – vagy mondjuk a Zoom esetében kiválaszt egy komoly, esetleg vicces hátteret.

A komolyak minket most nem érdekelnek, a viccesek, jópofák annál inkább, úgyhogy kiválogattunk párat az elmúlt napok, hetek legjobbjai közül.

Share.

About Author

Leave A Reply