A legjobb olasz ünnepi zenék

0

Ha már a zenéknél tartunk, akkor érdemes egy kicsit kitérni bővebben is rájuk. Annál inkább, mert mostanra alighanem mindenkinek kezd megtelni a hócipője az All I Want for Christmas Is You örökbecsűvel és társaival, azaz jól jöhet egy kis változatosság. Ezt kínálja Olaszmamma.

„Az ünnepek közelsége nem csupán az áruházak dugig tömött polcain, és az ajándékokért pankrációzó tömegeken mutatkozik, hanem a rádiókban is.

Már a csapból is Mariah Carey és az All I Want for Christmas bömböl, hamarosan beköszönt Kevin is a képernyőre. Ha olaszos zenei aláfestést szeretnétek az ünnepekre, nem lesz gondotok, ha rám hallgattok.

Nyilván az összes nagy klasszikus karácsonyi dalnak megvan az olasz megfelelője, de előrukkoltak a taljánok némi saját produktummal is.

A listámon találtok majd ilyet is, olyat is, úgyhogy ha már ráuntatok a Wham!-re, hallgassatok egy kis Pavarottit vagy Biagio Antonaccit. Az én személyes kedvencem az első dal, amit egész Olaszország énekel, amióta egy panettone reklám aláfestő zenéjeként szolgál.

Eros karrierje sem múlhat el karácsonyi dallamok nélkül.

Ha szívesen hallgatnátok még olasz zenét karácsony idején, akkor irány Olaszmamma bejegyzése!

Share.

About Author

Leave A Reply