A legdrágább alaszkai ház

0

Alaszka gyönyörű, de nem feltétlenül tartozik azon amerikai államok közé, ahová az ember azonnal költözne. Így fordulhat elő, hogy egy olyan szuper ház, mint amit ebben a posztban bemutatunk, mindössze 9 millió dollár.

Ha az ember álmai otthonát keresi, akkor valószínűleg elsőként nem Alaszka jut az eszébe, holott az állam gyönyörű, és a Homer környéki, 9 millió dollárért ház sem semmi.

A nyolc hálószobás Kachemak Bay-i, 1700 négyzetméteres ingatlanban akár 30 ember elfér és még a fürdőszobán sem fognak összeveszni, mert abból is akad egészen pontosan egy tucat.

A 9 millió dolláros vételárat némileg árnyalja, hogy csak a bútorok értéke eléri a 300 ezret, nem beszélve a világítótestekről, amelyek még egy laza negyedmilliót rádobnak.

Utóbbi brutálisan soknak tűnik, csakhogy például csak a központi hálólakosztályban 14 csillár van, így azért mindjárt más. (Ne feledkezzünk meg a külön dolgozóról, a gardróbszobáról és a márvány kádról sem – és ez még mind a hálólakosztály!)

A ház különlegessége, hogy mindegyik hálószoba egy-egy témára van kitalálva, akad olyan, amely egy hajót idéz meg, a gyerekszobák közül van, ami a Neverlandre hajaz és így tovább.

A szórakozást a 30 fős mozi, a luxusspa, a benti medence, a törökfürdő, a szauna és a masszázsszoba biztosítja.

Kanye West és egy meglepően ízléses lakás

Share.

About Author

Leave A Reply