A kutyakényeztető reptér

0

Sokan utaznak világszerte háziállattal, Ázsiában minden bizonnyal ez lehet a helyzet, egyébként az oszakai repülőtér aligha állt volna elő egy nem akármilyen fejlesztéssel. Japán második legnagyobb városának nemzetközi repülőterén ugyanis külön részleget alakítottak ki a kutyáknak.

Zuhanyzók, WC-k, ivósarok – akár emberek számára sem hangzik rosszul egy ilyen extra reptéri szolgáltatás, pláne nem az, ha kutyáknak kínálják. Persze ehhez kellene azok a gazdik is, akik ezt igénybe veszik.

Az oszakai nemzetközi repülőtéren úgy gondolták, bőven akadnak ilyen kutyatulajdonosok, így aztán gyorsan nyitottak is egy helyet a négylábúaknak, igaz, szabadtéren.

A kellemesen tágas, kerítéssel körbevett, kutyazuhannyal, itatóval és mindenféle jóságokkal ellátott részen elvileg minden adott ahhoz, hogy az állatok levezethessék az utazás feszültségét.

Ezt segítik azok a fekvőrészek is, ahol a kutyák elnyúlhatnak kicsit, mielőtt elindulnának a számukra nyilván kifejezetten stresszes útra.

A nem akármilyen ötlet méltó kivitelezése a Kansai Airports nevét dicséri és egyébként a maga nemében egyedülálló a világon.

Megér 2 milliót a kutyád álma?

Share.

About Author

Leave A Reply