A komfortzónán kívül

0

„A legnagyobb tapasztalatot a komfortzónádon kívül szerzed” – írja a Mindjárt jövünk blog szerzője, és csak egyetérteni tudunk vele. Akkor is, ha ebben az esetben a komfortzónát a szilveszteri buli jelenti. Igaz, Új-Zélandon…

„Részemről elég rövid volt a meghívandók listája, konkrétan: nulla. A barátaim vagy helyiek, akik érthetően inkább a családdal vannak, vagy a hostelekből ismerem őket, és mostanság a világ minden táján szétszóródva tengetik napjaikat.

Nem úgy, mint élettársaim. Frissen elvált hátizsákosként, még utazó távolságon belüli kapcsolatokkal rendelkezve, elég szép társaságot csődítettek össze. Furcsa érzés mikor a saját bulidon nem ismered a vendégek kilencven százalékát. Mit mondhatnék… a legnagyobb tapasztalatot a komfortzónádon kívül szerzed. (…)

Kis csapatunk is elkezdett bővülni. Új kollégám e napon kezdett. Rövid beszélgetés után, kiderült, hogy szörfözik. Az este végére már a grill partit beszéltük meg a brazil srác tengerparti házában.

Korrekt egyességet kötöttünk: ő adja a házat és a szörf felszerelést, én pedig a sört, kaját és a csajokat. Pár nappal később, mikor végzett a hajnali zárással fel is vett minket. Átautóztunk az alig egy órára lévő partra, Pihára.

A holdfény nélküli éjszaka elrejtette domboldalba épített, sűrű növényzettel körülvett házunk kilátását. Sört kortyolgatva a szeles teraszon vitattuk meg az utazás nyújtotta kalandokat és szépségeket.

Kettő teljes percig tartott utunk a part parkolójáig. Egy rövid kurzus és deszka waxolás után már a habok hátán eveztünk a két oldalt sziklákkal keretezett végtelen horizont felé.”

Hogy meddig tartott a szörfdeszkás kaland, kiderül az eredeti posztból.

Share.

About Author

Leave A Reply