A kétmillió dolláros cipő és társai

0

Fontos, hogy kényelmes és stílusos lábbelit hordjunk – most bemutatunk öt drága darabot, így minden hétköznapra másikat lehet választani. A skála a brutálisan drágától az egészen elviselhető összegbe kerülőig terjed.

A hétfőt indítsuk csillogással. A Jason of Beverly Hills nevű kaliforniai ékszerüzlet készítette el a világ egyik legdrágább lábbelijét. A cipő Tom Ford-talpból, fehérarany felsőrészből és több mint 14 ezer gyémántból áll. Kétezer óra volt elkészíteni az igazán egyedi darabot. Összesen 340 karátot hordhat a lábán, akinek erre van kétmillió dollárja.

Keddre egy klasszikusabb cipőt ajánlunk. A Fenti elegáns, egyszerű bőrcipője szép, mint egy műalkotás – 1850 dollárért lehet beszerezni.

A szerda szóljon a romantikáról. A Christian Louboutin „Cousin Charles” fantázianevű lábbelije időtlen kinézetű, de a díszítésnek és a piros talpnak köszönhetően a könnyedebb stílust képviseli. Ára 995 dollár.

Csütörtökre két típust is ajánlunk: a Hermes csatos cipője és a Haider Ackermann ötletesebb kinézetű, emeltebb orrú lábbelije is megfelelő választás. Előbbi 1125, utóbbi 1927 dollárért vásárolható meg.

Péntekre pedig egy praktikusabb viselet jut. A Church márka Loafer nevű cipőjében a munkára is késznek érezhetjük magunkat, és utána nyugodtan nekivághatunk a kikapcsolódásnak is egy laza esti programmal.  Az ikonikus stílusú, kézzel készített cipő ára 550 dollár.

Az öt legdrágább edzőcipő

Share.

About Author

Leave A Reply