A kanadai munka öt tanulsága

0

Dolgozni mindenhol kell, Kanadában is, és a munkának mindenhol megvannak a maga tanulságai. A Juharszirup blog szerzője saját példáján foglalta össze, mi mindent tanult a kanadai munkáról.

#1 A legtöbb angolszász ember nem mondja a szemedbe, hogy mit akar. Célozgat, feltételes módban beszéltek és mégis jó ha rájössz, hogy nemet nem mondhatsz. Az én Delivery-m tipikusan így viselkedik.

#2 Rohadt nagy szerencsém van, hogy olvastam a jelekből és azonnal léptem. Szerdán kiderült, hogy nem átmeneti távollétről van szó, csütörtökön dobtam a projektem, pingeltem, aki elérhető volt a másik projekt csapatból, hogy mi a helyzet, kell-e segítség valamiben és péntekre már képben voltam. Jól tettem, mert a pénteki státuszt már nekem kellett csinálnom, attól függetlenül, hogy kedden még arról volt szó, hogy nem is kell majd.

HATÁRÁTKELŐ A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

#3 Egy szuper állapotban lévő projektnél jobb két közepes állapotban lévő. A labdát mozgásban kell tartani bármi áron, mert a szponzornak nem lehet mondani, hogy bocs vis-maior van.

#4 A csapatmunka ezerrel fontosabb, mint Mo-on. Ha látják a csapat munkát, még ha az valami tök természetes és logikus dolog, akkor azt frankón szóvá teszik. De legalább van pozitív visszajelzés.

#5 Minden munka ugyan olyan a világ bármelyik pontján. Ha szívás van, akkor gatyát felkötni.

Az eredeti poszt ennél természetesebben jóval hosszabb, érdemes elolvasni!

Share.

About Author

Leave A Reply