A csótánykirály

0

Ízlés kérdése ugyan, de még nem találkoztunk emberrel, aki kedvelné a csótányokat. Sokak meghatározó élménye a panelházakban időről időre előbukkanó csótánysereg, ami ellen mindenki hadat viselt, hol több, hol kevesebb sikerrel. De azért olyanhoz, amit most a 90 millió fülöpke blogon olvastunk korábban, még nem volt szerencsénk.

„Ma hajnalban lementünk barátosnéval az éjjel-nappaliba (…), hátha egy kis kaja-pia és sétálás kombo segít majd az elalvásban de az nem volt benne a pakliba, hogy a boltban találkozunk a csótánykirállyal.

Nem pásztáztam a padlót, inkább a polcokat vizslattam, mikor szólt a barátnőm, hogy nézzek le. Akkora csótány volt pont a lábam előtt, hogy az felülmúlta az eddig látott legnagyobb utcai csótányokat is.

Persze a bolti csótánynak több morzsa jut, esetleg egy-két csöpp red bull is de, hogy eddig még nem szúrt szemet egyik alkalmazottnak sem, azt nem hiszem.

Olyan nagy volt, hogy csótányhoz képest viszonylag lassan tudott csak mozogni – vagy épp akkor fejezett be egy fél karéj kenyeret – ingerelt is, hogy rátapossak, de a csúszósabb papucsomban voltam és féltem elesek rajta.”

Akinek ennyi nem volt elég, az olvassa el az eredeti bejegyzést!

Share.

About Author

Leave A Reply