A busz, amibe azonnal beköltöznénk

0

Kényelmes hálószoba, fullos fürdőszoba és még egy garázs is a sportautónak – mindez megtalálható azon a luxusbuszon, amit csekély 1,7 millió dollárért árulnak és amibe gondolkodás nélkül beköltöznénk.

Az utazás kényelme sokaknak (köztük nekünk is) nagyon fontos, más kérdés, hogy 1,7 millió dollárt elég kevesen engedhetnek meg maguknak egy lakóbuszért.

A Mercedes alapra épülő német Vario Mobil 1200-as sorozata ezzel együtt megéri a pénzét, hiszen konkrétan teljes értékű otthonnak tekinthető intelligens világítással, elképesztő audiórendszerrel és még sok minden mással.

A 12 méter hosszú, 26 tonnás (!!), kerekeken guruló villába lépve elsőként nyilván a nappali tűnik fel, amiben egy kis étkező és egy konyha is helyet kapott. Utóbbi minden funkcióval rendelkezik, ami egy tökéletes étel elkészítéséhez szükséges.

A hangulatos hálószoba olyan, mintha egy luxushotel lakosztályában lennénk, hatalmas, kényelmes ággyal, kis szófával, éjjeliszekrényekkel, és tükrös ajtókkal, melyek tovább tágítják a teret.

A fürdőszobára sem lehet panasz, a legtöbb házban megállná a helyét, még zuhany is van benne. Szóval ami minket illet, simán beköltöznénk.

Kapja az ívet Lewis Hamilton új autója miatt

Share.

About Author

Leave A Reply