A Beckham-család kandifotói

0

Tizenhat éves lett a Beckham-família harmadik fiúgyermeke, a család ebből az alkalomból eddig nem nagyon látott fotókat és videókat osztott meg. Az is kiderült, hogy David Beckham jobban focizott, mint énekel.

Cruz Beckham 16 éves lett, ennek alkalmából édesanyja, Victoria egészen jópofa videót osztott meg az Instagramon. A kezdés kifejezetten erős, hiszen magát az ünnepeltet látjuk egy Sam Cooke-dal, a You Send Me előadása közben.

Egyszer csak a háttérből egy nem kifejezetten képzett hang (khmmm) hallatszik, majd Victoria kissé felháborodott „David!” felkiáltása, amiből egyértelmű, hogy a Manchester United és az angol válogatott volt világsztárja rondított bele az élménybe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

A videón aztán csomó jópofa pillanatot kínál nyaralásokról, graffitizésről és bensőséges családi pillanatokról.

David Beckham is köszöntötte természetesen fiát, leírva, mennyire büszke rá és mennyire szereti – majd elnézést kért a beleéneklésért…

Az elmúlt 12 hónap tartogatott pár fontos pillanatot a Beckham-család életében, hiszen a legidősebb fiú, Brooklyn 21 éves lett tavaly márciusban, szeptemberben pedig Romeo töltötte be a 18-at.

A Beckham-dilemma: szabad-e szájon puszilni a gyereket?

(Fotó: instagram.com/davidbeckham)

Share.

About Author

Leave A Reply