A BBC-nél méltóbban senki sem búcsúztatta 2020-at

0

A tavalyi évvel kapcsolatban a legtöbbünknek alighanem inkább kellemetlen dolgok maradtak meg, nem csoda, hogy az évbúcsúztatók is sajátosra sikeredtek. Nekünk a brit közszolgálati tévéé tetszett a legjobban.

Simon McCoy egyike a BBC közönségkedvenc műsorvezetőinek, alighanem akkor is sokak nevében beszélt, amikor felkonferálta a 2020 legjobb pillanatait összefoglaló bejátszást.

Ami egészen pontosan nulla (0) másodperc hosszú volt.

„Pontosan. Viszlát, 2020!” – tette hozzá a maga utánozhatatlanul száraz, mégis sokatmondó (kifejezetten névjegyévé vált) stílusában Simon McCoy.

A műsorvezető népszerűségének egyik oka talán éppen az, hogy a BBC-nél elvárt tárgyilagosságot képes finom iróniával előadni úgy, hogy nem lépi át a szakmai határokat.

Emlékezetes pillanatai közé tartozik az, amikor alig tudta visszatartani nevetését egy kecskejógáról szóló anyagnál, vagy amikor láthatóan jól szórakozott azon, hogy egy repülőgép a németországi Düsseldorf helyett a skóciai Edinburgh-ban landolt.

Olyan is előfordult már, hogy a stúdió rossz végében kezdte az adást, de legszebb az a reakciója volt, amit a Pippa Middleton gyermekének megszületésekor láthattak a nézők.

Az óévbúcsúztató videó mindenesetre nagyot ment a Facebookon, a legtöbben a humorát dicsérték.

2020 tíz legkedveltebb Insta-posztja

Share.

About Author

Leave A Reply