Mesés villát adott el a sztárműsorvezető

0

Ellen DeGeneres és párja, Portia de Rossi híresen nagy ingatlanmágusok, ezen a csodás házon azonban nem sokat kerestek. Igaz, ha úgy vesszük, félmillió dollár egyetlen év alatt nem is olyan rossz. (Mi kiegyeznénk vele.)

Mindenesetre az egyik leghíresebb amerikai médiaszemélyiség és párja 15,5 millió dollárt kaptak a közel 500 négyzetméteres, öt háló és ugyanannyi fürdőszobás Beverly Hills-i villáért.

Ez nem kevés pénz, más kérdés, hogy eredetileg 18 milliót kértek érte (a tavaly 15 millió után ez elég szép haszon lett volna). Kértek, de nem kaptak. Így mondjuk sokat nem kerestek rajta.

A ház (hogy a lényegről is essen szó) az 1960-as évek elején épült John Elgin Woolf tervei alapján, szépen keverve a korai hollywoodi eleganciát a modern kényelemmel.

Az öt háló közül az egyiket edzőteremnek alakították át, a központi fürdőszoba pedig a kék és a fehér márvány harmóniájában pompázik. A konyha egészen fantasztikus és elég jó a nappali-étkező kialakítása is.

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi egyébként úgy vásárolják (és adják el) az ingatlanokat, mintha nem lenne holnap. Csak idén eddig már vettek 27 millió dollárért egy házat a kaliforniai Carpinteriában, nagyjából ott, ahol júliusban 23 millióért eladtak egy másikat (amit egyébként tavaly októberben vettek).

De az is idén volt ám, hogy a pár 42,5 millió dollárt fizetett. a Maroon 5 énekesének, Adam Levine-nek egy Beverly Hills-i házért. Úgy szép az élet, ha zajlik, nem igaz?

Mozimogul házát vette meg a Whatsapp alapítója

(Fotó: weahomes.com)

Share.

About Author

Leave A Reply