Szórja a pénzt a volt kormányfő

0

Miközben egykori párttársai hónapok óta az általa bedobott Brexit miatt civakodnak, David Cameron volt brit miniszterelnök vidáman pihen és újabb luxuseszközt szerzett be.

Az elhúzódó Brexit-tárgyalások okozta kaotikus helyzetben több brit vezető politikus tűnik leforrázottnak – nincs közöttük David Cameron, aki mostanában másként kerül kapcsolatba a forró vízzel.

A 2016-ban lemondott kormányfő ugyanis 8 ezer fontért (3 millió forint) vásárolt egy luxus dézsafürdőt. Ez az egyik legmodernebb darab a piacon, vörös cédrusból és rozsdamentes acélból készült, fatüzelésű és hatan férnek el benne.

A gyártó tájékoztatója szerint partikhoz is kiváló, de arra is tökéletes, ha csak ketten akarnak üldögélni a 40 fokos vízben és borozgatni.

David Cameron a fürdőt cornwalli rezidenciája kertjében állíttatta fel. A házat két éve könyve megírása után vásárolta meg kétmillió fontért (750 millió forint) szomszédai között van Gordon Ramsay sztárszakács is.

A volt miniszterelnöknek nem a dézsafürdő az egyetlen meglepő vétele: 25 ezer fontért (közel 10 millió forint) szerzett be egy fakunyhót, korábban pedig azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy egy 225 fontos (84 ezer forintos) fürdőnadrágban úszkál a tengerben.

A Guardian már azt találgatja, mi lesz a következő váratlan beruházása David Cameronnak: egy jurta vagy esetleg egy pizzasütő kemence?

Egy szomszéd szerint a volt tory pártvezér egyáltalán nem foglalkozik a kritikákkal, nyugodtan lazít a birtokon.

A legjobb brit miniszterelnökök listája

(Fotó: Forestflame)

Share.

About Author

Leave A Reply