600 négyzetméteres kosárpálya, garázs 17 autónak – eladó Shaquille O’Niel floridai birtoka

0

A kosárlabda fenomén 27 éve tulajdonosa a tóparti birtoknak, amelyet most 19,5 millió dollárért árul. 12 hálószoba, 17 állásos garázs is található az villában és persze nem maradhat el a kosárpálya sem, ami ráadásul fedett.

Nem kis hasznot csinál az NBA kosarasa, ha sikerül eladnia a birtokot, hiszen az értéke az elmúlt közel három évtizedben jelentősen megnőtt. 1993-ban mindössze 4 millió dollárért vette meg az ingatlant, ami most akár közel ötszörös áron kelhet el.

Ugyanakkor láthatóan nem lesz könnyű dolga, hiszen a házat egyszer már 2018-ban, majd 2019-ben is megpróbálta piacra dobni, igaz, még pár (közel 10) millió dollárral drágábban.

A 3100 négyzetméteres ház egy 1,6 hektáros birtokon fekszik. A levegőből készített fotókon láthatóak a ház lenyűgöző méretei, ami talán nem is volt véletlen választás annak idején, ha a tulajdonos termetére gondolunk.

A környék sem kispiskóta, lezárt golfterület, hasonló ingatlanokkal, Orlando közelében. Ráadásul a ház közvetlenül a tóparton található, így a teljes ingatlanból gyönyörű kilátás nyílik a Lake Butlerre, és persze saját stégekkel is rendelkezik.

A „nappaliként” funkcionáló kétszint magasságú helyiség csak önmagában 117 négyzetméter. (Más perspektívában egy egész ház vagy nagyobb lakás.) Az étkezőben pedig tizennégyen foglalhatnak helyet az étkezőasztalnál.

A fő háló egyik fala tükrös, míg egy teljes fala csupa ablak, ahonnan a tóra nyílik fantasztikus kilátás. Csak képzeljünk el egy naplementét vagy hajnalt az ágyból…, a fürdőszoba pedig csupa márvány. A gardrób akkora, mint másutt egy szoba, hely van benne bőven, úgyhogy alighanem minden nő vagy termetes kosaras álma.

A többi háló is tágas és többnyire a tóra néznek. A házi vetítőteremben tízen foglalhatnak helyet teljes kényelemben. Szivarszoba, bejárós humidor, stúdió és játékszoba is található benne.

Persze nem maradhat ki a kosárpálya sem, amelynek egyik oldalát jelenleg a kosárkarrier idején begyűjtött trófeák borítják. Bár ezt Shaq aligha hagyja ott a következő tulajnak.

A 17 autónak is alkalmas csupa üveg és tükör garázs is csak az egyik megnyilvánulása a sok közül, a minden területen érvényesülő luxusnak.

Less be Kristen Stewart házába!

Share.

About Author

Leave A Reply