5+1 világsztár nő motoron

0

A motort sokszor még ma is férfias járműnek tartják, úgyhogy éppen itt az ideje annak, hogy ezt megcáfoljuk. Nem is akárhogyan, öt (plusz egy) világhírű nő segítségével.

Miranda Kerr

A Victoria’s Secret (és sok más márka) szupermodelljénél nőiesebb nő nem sok van, elsőre sokan azt mondanák, nem nagyon tudják motoron elképzelni. És mekkorát tévednek, hiszen az ausztrál modell már öt éves kora óta motorozik.

Milla Jovovich

Az Ötödik elem, a Három testőr és a Kaptár-filmek sztárjáról simán el tudtuk képzelni, hogy szeret motorozni, talán azért is, mert a filmekben sem állt tőle távol a vagányság. Olyannyira, hogy A túlélő című film kedvéért megtanult egy BMW R9T-en motorozni és azóta abba sem hagyta.

Cher

Az amerikai énekesnő mára sok szempontból önmaga karikatúrája lett a sok plasztika miatt, de vagánynak vagány. Saját bevallása szerint 14 éves kora óta rajong a motorokért, akkor ült először fel egy kétkerekűre.

Azóta ott is ragadt, az alábbi felvételen például 1994-ben egy Beverly Hills-i karácsonyi motoros felvonuláson vesz részt.

Gal Gadot

A Wonder Womanként világhírű lett színésznő a Halálos iramban is szerepelt, márpedig ehhez azért nem árt, ha az ember kedveli a járműveket. Gal Gadot a felkészülés részeként egy hatalmas Ducatin is gyakorolt, és olyannyira megszerette, hogy azóta sem hagyta abba.

Pink

Az énekesnő jóformán egész élete motorok között telt, édesapjának köszönhetően. A kedvencek között akadt Harley, Triumph és Indian is. A vonzódás a motorokhoz és a motorokat kedvelő férfiakhoz megmaradt, olyannyira, hogy hozzáment a motorversenyző Carey Harthoz, de neki magának is elég szép gyűjteménye van – a kedvence viszont egy Hinckley Triumph T100 Bonneville.

Tina Turner

A végére (ha úgy tetszik +1-nek) hagytuk Tina Turnert. Az immár 81 éves rocklegenda mindig is imádott motorozni, azt vallva, hogy az kitisztítja a gondolatait és kiszakítja a (nem ritkán kaotikus) hétköznapjaiból.

Olyannyira szereti a motorokat, hogy egy nagy slágere, a Love Thing borítóján is motoron pózol. Volt miből válogatnia, hiszen akad bőven motorja, az egyik kedvence egy Harley Electra-Glide.

Álszentséggel vádolják a Who énekesét

Share.

About Author

Leave A Reply