15 millió dollár a világ legdrágább karácsonyfája

0

Lehet, hogy mi vagyunk túlságosan szűklátókörűek, de képtelenek vagyunk megérteni, mi értelme egy 15 millió dollár értékű karácsonyfának, tele drágakövekkel, gyémántokkal és divatékszerekkel.

Márpedig a marbellai Kempinski Hotel Bahia éppen egy ilyen karácsonyfát állított fel. A Spanyolország déli részén fekvő város luxusszállodája kétségtelenül új szintre emelte a karácsonyfadíszítést, amikor úgy megszórta mindenféle überdrága csillogó ékkővel a fát, hogy szem nem marad szárazon.

A fán van vörös, fehér, rózsaszín és fekete gyémánt is, olyan márkák ékszerei mellett, mint a Bulgari, a Cartier, a Van Cleef & Arpels és a Chanel.

A hatalmas fát egyébként az a Debbie Wingham tervezte, aki ma egyike a világ legkeresettebb és legdrágábban dolgozó divattervezőinek, kreációi olyan sorozatokban is megjelentek, mint a Szex és New York vagy a Született feleségek.

A mindenféle drágakövek és ékszerek mellett 3D-ben nyomtatott csokipávák, strucctojások és üvegnyi parfümök is vannak a fán (vagy gondoljuk részben mellette) – mindösszesen 15,4 millió dollár értékben.

A luxushotel december 28-án különleges „Gyémánt és Pezsgő Éjszakát” tart, ahol a vendégek koktélmenüt és a neves séf, David Fernandez által megálmodott exkluzív ételsort élvezhetnek.

A világ legértékesebb whisky-gyűjteménye

Share.

About Author

Leave A Reply