11 milliárdos ház dinoszaurusz csontvázzal

0

Ha már egy ház 38 millió dollárba kerül, akkor tulajdonképpen az a legkevesebb, hogy legyen benne egy teljes dinoszaurusz csontváz, nem? Hát nem, de a Beverly Hillsben található, eladó épületben speciel pont van.

Persze ami minket illet, a legkevésbé az Allosaurus izgatja a fantáziánkat az 1200 négyzetméteres, 5 háló- és 9 fürdőszobás ingatlanban, amiben van fitneszstúdió, borosszoba 600 palack különlegességgel, 12 férőhelyes privát moziterem és egy méretes medence is.

A minden igényt kielégítő központi konyha mellett akad egy kisebb is, ha gyorsan össze kell dobni valamit, természetesen a legmenőbb felszereléssel mindkettő, az Armani Pietra márványasztalban beépített borhűtővel…

A hálóhelyiségek az északi szárnyon a harmadik szinten vannak, egészen pontosan három hálószoba és a központi hálólakosztály található itt.

Nyilván botrányos lenne, ha a reggeli kávéért vagy pirítósért egészen a konyháig kellene kirándulni, így itt is van egy kis reggeli konyha, és akkor még nem említettük a szuper fürdőszobát, amiből a legnagyobb egy saját teraszra nyílik.

A garázsban négy autó fér el, ami ezen a szinten voltaképpen akár szűkösnek is mondható – de azért valahogyan meg tudnánk barátkozni vele…

Larry King válik és árulja pazar villáját

(Fotó: The Agency)

Share.

About Author

Leave A Reply